21 Juni 2012

Idag är jag i vecka 36 :) Har precis skrivit en lista på vad jag ska ha med till BB.. Nu börjar det bli pirrigt i magen. Tänk att jag ska föda ut en stor unge, haha :) Men det är de såklart värt, kan inte låta bli att längta tills jag för första gången får se och hålla honnom.  Min lilla sötnos pojk! :) 

Nu ska jag tvätta lite kläder som jag ska ha på mig på imorgon på midsommar, sedan ska jag diska, städa och laga mat. Jippi!  ;)  Börjar redan efterlikna en hemmafru! 

När mannen kommer hem så ska vi bara käka gött och kolla på en mysig film :)  Myspys! :) 


God morgon solstrålar!

Idag är jag uppe jätte tidigt (för mig) !  Tro det eller ej, så va det en fluga som väckte mig.. Haha!  Jag får nog gå och lägga mig snart igen, men först måste jag ringa trafikvärket och avboka kör och kunskapsprov eftersom det är typ omöjligt att göra det nu när jag är gravid tyvärr. Har tankarna på mycket viktigare saker för tillfället.

Idag är det sol och fint väder, skönt! Ska försöka komma ut en stund idag. Bor typ 10 meter ifrån en sjö, så skäms på mig om jag inte går dit när det är sol. Sjön har strand och allt möjligt. Men väldigt mycket folk tyvärr...



Ville inte visa mitt vackra face nu på morgonen ;)  Men ist bjuder på mitt hår som jag färgat blont för ett tag sedan. blev nöjd faktist :)

Hallelujah

Nu har vi äntligen genomfört den efterlängtade flytten till Götteborg! Det mesta är på plats och är i sin ordning. SKÖNT!

Solen skiner och jag har varit inne hela dagen.. Vågar inte gå ut, allt är så nytt. Många främande människor och många läskiga ljud..
Jag som är van vid landet där man knappt ser en människa på 100 mil. Men här kryllar dom! Och alla pratar olika språk dessutom..

Hahah, jag vet.. Jag är barnslig.

Killen är på jobbet varje dag så det är jag som får ta hand om det mesta nu för tiden, jag som knappt kommer upp ur sängen, eller kan böja mig eller på gränsen till att kunna gå.. I morgon går jag in i vecka 36. Så det börjar närma sig nu.. Dagarna flyger fram.. Hoppas det fortsätter så..


Min lilla älskling sparkar :) 

RSS 2.0