Söt



Va bara tvungen att lägga på denna sötnos när jag kollade igenom gamla bilder. :)

Hemma.

Fan va skönt, nu är jag hemma igen ifrån mödravården. De konstatera att jag inte har gravid deabetes. Alla värden såg toppen ut! Hade lite lågt blodtryck denna gången bara.
Var sammanlagt där 3½ Timma.. Men det var skönt att få veta att man är fullt frisk. Den lilla mår fint han också, hans hjärta dunkar på i 150 slag i minuten :)

Nu ska jag sova lite antagligen, är jätte trött. Höll på att somna på MVC :P
-
Hittade två gamla bilder från förr!


Morgon

Det är sjukt tidigt och mitt huvud fungerar inte som de ska.. Nu bär det av till MVC för glykosbehandling. Har inte fått äta något på massa timmar nu.. är skit hungrig och illamående. jaja nu ska jag sluta klaga!  Kram på er !

Min Prins Sparkar.

Det är fullt liv i magen. Melvin sparkar och sprattlar som bara den! Det är så härligt att kunna känna honom så tydligt. Längtar tills han kommer ut så jag kan gosa och pussa på honnom.

Sötnosen väcker sin mamma varje dag med sparkar och sprattel. Då kan jag inte låte bli att le, även om jag är dödstrött :'D


Imån ska jag till MVC på sockertest. Det kommer vara en hög mammor där som kommer sitta där i typ 2 timmar och ta prover. Tidigt på morgonen är det också, ska upp klockan 6.00.. Gäsp.
Aja, nu bär det av till sängs!

LIVE  LOVE  LAUGHT

Barnvagn!

Vi har varit på jakt efter en barnvagn och fundera på att köpa en på blocket eftersom det är billigt. Vår budget låg på typ 3000kr.
Vi gick och kollade i affärerna lite smått, men man vågede knappt kolla på priset. Tillslut hittade vi en super bra, snygg och stabil vagn! Den är helt ny och var prissänkt från 5000kr till 2500kr! Har varit ute och provkört den. Helt underbar var den att köra. Är både sitt och liggdel! 
Märket är ''2me Berlin''


Nu kör jag igång igen.

Har inte varit den bäste bloggaren på sista tiden eftersom det har varit mycket annat att tänka på. Men nu när solen börjar titta fram allt mer och mer och lyckan börjar sprida sig, så känner jag mig mer peppad till att skriva.



Nu sitter jag här i bikini med min stora, runda & hårda mage :) Solen har stekt mig idag, och både vår och sommar känslor bubblar i kroppen!  En jävligt härlig dag helt enkelt. 


Söta små bebis fosingar :)


V 24!

Graviditets vecka 24!  :)



Det blev en liten Prins! <3

Man har gått och undrat och undrat vad det kan vara där inne, på ultraljudet fick jag svaret, en liten pojke!
Har nu köppt Massor med söta kläder till vår blivadne sötnos! :D

Ultraljud Vecka 20 <3


PLUSS I KASSAN!

Vill tipsa om en sida där du kan tjäna pengar på din blogg! På denna sida behöver man inte många besökare för att tjäna lite extra cash! 
Plusikassan.se - Spara och tjäna pengar på allt du gör på Internet

Sjuk :(

Har blivit sjuk/förkyld... Orkar inte!! Näsan bara rinner, kan knappt andas, halsen svider och hostan är förjävlig.. Känner mig svimfärdig om jag reser på mig :/
Man får ju inte ta några mediciner heller.. Allt är skadligt för fostret osv..

Idag har jag ätit 6 isglassar för att bedöva min hals :) Hahah, Vet ju ingen halstablett som man får ta när man här gravid så, vad gör man inte!


RSS 2.0